Bez rejestracji. Informacje o forum.
Voltika opinie o firmie
Cytat z Gość data 20 czerwca 2018, 15:56Hej czy słyszał ktoś coś o firmie http://voltika.com/ montują panele fotowoltaiczne, jestem zainteresowany i szukam opinii. Każda opinia na wage zlota 🙂
Hej czy słyszał ktoś coś o firmie http://voltika.com/ montują panele fotowoltaiczne, jestem zainteresowany i szukam opinii. Każda opinia na wage zlota 🙂
Cytat z Gość data 26 czerwca 2018, 10:01niestety nie słyszałem, ale popytam znajomych, ostatnio montowali panele PV to może coś doradzą
niestety nie słyszałem, ale popytam znajomych, ostatnio montowali panele PV to może coś doradzą
Cytat z Gość data 5 lipca 2018, 08:52Nie wiem, sam szukam firmy która zrobi to najlepiej, jakie ceny ma ta voltika i jakich komponentow uzywa? orientowałeś się coś
Nie wiem, sam szukam firmy która zrobi to najlepiej, jakie ceny ma ta voltika i jakich komponentow uzywa? orientowałeś się coś
Cytat z Gość data 10 lipca 2018, 10:35jedynie co o nich znalazłem to info że 20% taniej niż konkurencja 😛 hehe no ciekawe czy to prawda, wypadałoby to zbadać
jedynie co o nich znalazłem to info że 20% taniej niż konkurencja 😛 hehe no ciekawe czy to prawda, wypadałoby to zbadać
Cytat z Gość data 17 lipca 2018, 10:57Voltika ma dobre opinie, pytałem ludzi z branży PV. Ja jestem z Gdańska i zdecydowałem sie jednak na lokalną firmę, kwestia szybkiego serwisu w razie awarii. No ale jak jestes z malopolski to bierz, nie ma co dumac i sie zastanawiac, wszyscy maja podobne oferty, a im szybciej wezmiesz tym szybciej zaczniesz na tym oszczedzac
Voltika ma dobre opinie, pytałem ludzi z branży PV. Ja jestem z Gdańska i zdecydowałem sie jednak na lokalną firmę, kwestia szybkiego serwisu w razie awarii. No ale jak jestes z malopolski to bierz, nie ma co dumac i sie zastanawiac, wszyscy maja podobne oferty, a im szybciej wezmiesz tym szybciej zaczniesz na tym oszczedzac
Cytat z Gość data 25 lipca 2018, 09:48Szukam opinii wlasnie o nich i tu trafilem :/ nie umiem się zdecydować, no ale może faktycznie nie ma co dumać i brać voltika. Umówię sie pewnie z nimi na jakis audyt i zobaczymy co powiedza
Szukam opinii wlasnie o nich i tu trafilem :/ nie umiem się zdecydować, no ale może faktycznie nie ma co dumać i brać voltika. Umówię sie pewnie z nimi na jakis audyt i zobaczymy co powiedza